Кожен бізнес використовує візитки і листівки для представництва і реклами. Це зручний, дуже ефективний та доступний за ціною маркетинговий інструмент. При цьому дуже важливо, щоб візитки і листівки були якісними. Замовити створення макету і друк ви можете у компанії «Успіх Принт» з доставкою по Україні.

Замовити друк візиток

Незважаючи на гаджети і цифровізацію контактів, візитки залишаються одним з провідних представницьких інструментів. Їх замовляють як окремі особи, так і компанії.

Друкарня «Успіх Принт» надає великий вибір можливостей друку і оформлення візиток. Ви можете створити їх односторонніми чи двосторонніми, з покриттям чи без нього, з матовим чи глянцевим ламінуванням. Спеціалісти рекомендують друкувати візитки на крейдованому папері високої щільності, адже це забезпечить довговічність візитки.

Замовити друк листівок недорого

Листівки активно використовуються для реклами товарів та послуг, як афіши, інформаційний та агітаційний інструмент тощо. Вони можуть мати формат від А4 до А7, мати різне покриття, виготовлятися із паперу різного типу. Друкарня «Успіх Принт» гарантує високу якість друку та швидке виконання замовлення.